Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Besök på Pastellen i Gävle

Tänk Rosa bröst täcke är sytt av rest tyger i olika rosa toner. Ni kan se alla täcken samlade på Östeby quilts hemsida.
Stack n`slash hjärta
En fantastisk rolig teknik som sys i block. Metoden är snabb och rationell/ kräver skärutrustning. Jag har även provat den andra varianten som bildar stjärnor. Se. kommande inlägg....
Jag , G och A-G har tillsammans med några andra sy tokiga damer sytt var sitt stort "THIMBLEBERRIES "täcke på Quilterian i Luleå. Vi träffades några lördagar under 2008. Mitt täcke kan ni se färdigt på bilden. Har skickat det till Pastellen i Gävle för maskinquiltning..
Det var en upplevelse att få se/prova den stora kviltnings maskinen på Pastellen Jag och G har tidigare i vår skickat in våra täcken för maskinquiltning. Efter att jag nu fått prova en stund, kan jag säga att det är värt var enda krona. Kräver en enorm träning för att få det fint, sen har vi ju ingen specialmaskin heller. Kan varmt rekomendera ER att lämna in STORA svårjobbade täcken. Hon är noggrann och gör fina jobb, inte heller så dyrt med tanke på vilket jobb det är.

0 kommentarer:

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger