Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Awesome girl - award har hittat till mig

JIPI!! Jag har fått min första utmärkelse och utmaning. Det är http://www.pumlansflitigafingrar.blogspot.com/ som har skickat den till mig. Tack snälla! Jag blev jätteglad. Det följde även med en utmaning som består i att skriva ner 10 saker om sig själv. Jag har klurat på det i några dagar. Nu finns ingen återvändo, här kommer min lista. * Jag jobbar med barn/ungdomar. * Älskar att resa både i Sverige med husvagn/utomlands. *Jag är en fotbollsmorsa. *Ångrar inte en sekund att jag börjat blogga. * Gillar att laga god mat/baka. *Iderik. *Har alldeles för många UFO:n som ligger både vid symaskinen och i stickkorgen. *Gillar inredning/design, färg/form samt att förändra och göra om. *Är medlem i Norrbottenskretsen av Riksföreningen för handvävning. *Tyg och garnsamlare. Som tack för utmaningen skickar jag den vidare till följande bloggar jag läser. http://www.handensarbetesjalensgladje.blogspot.com/ http://www.kviltstina.blogspot.com/ http://www.gardsromantik.blogspot.com/

http://www.stickfrossa.blogspot.com/

http://www.brita.zoomin.se/

http://www.rävasten.blogspot.com/

2 kommentarer:

Stina Blomgren sa...

Hej!!!
Tack för utmärkelsen....:o))) Ska se vad jag kan göra av den... Kul att du lämnat en kommentar på min blogg!! Är inte så kul med alla anonyma som tittar..mycket mer kul att lära känna fler.. eller hur!!! :o))
Kunde inte skriva tillbaka eftersom du står som noreply... går att fixa med att göra din email synlig i din profil.. Lycka till!!

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger