Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt."Tänk Rosa" till förmån för Bröstcancerfonden!

Jättegoda bakelser till eftemiddagsfikat som även de gick i bröstens tecken.....
Lördagen den 3 oktober syddes det runt om i hela Sverige till förmån för Bröstcancerfonden. Vi träffades då ett gäng i Luleå på Quilterian. Projektet är ett samarbete med Österbyquilt. Den rosa quilten är designad av Åsa Holmer och syddes över hela Sverige just den 3 okt. I år samlades in ungefär 60.000 kronor att skänka till Bröstcancerfonden. En dubblering från ifjol.. Inte dåligt! Det är extra roligt att sy när man vet att det bringar in pengar till ett bra ändamål/forskning. Vi känner nog alla någon i vår omgivning som drabbats av bröstcancer och vet vilken tragedi det innbär...
Jag var även med ifjol och sydde. Ni kan se alla färdiga täcken från 2008 på hemsidan http://www.osterbyquilt.se/ . Mitt "Tänk Rosa" täcke från 2008 har jag sytt i rest tyger som ni kan se på min blogg..
Årets täcke 2009 är ännu bara ett UFO men målet mitt är att få klar det under året.

1 kommentarer:

Anonym sa...

När jag har malt mig igenom alla UFON kanske jag kan börja med ett brösttäcke?
Vad fint det blir. Svart och rosa är jäättesnyggt!
Anna-G

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger