Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



QUILT PROJEKT

Igår träffades vi några Kanonkviltar och sydde ihop vår gemensamma quilt. En utmaning som vi fick i present i våras från en annan lokalgrupp " Fusklapparna" Nu återstår att fundera var /till vilket bra ändamål denna quilt skall skänkas. Vår duktiga sykopmis S skall först maskinquilta toppen. Ni ska få se den färdig längre fram. Kanske vi först ställer ut den på vårt nya bibliotek. Den som lever får se....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vårt projekt blev ju lyckat! Den blå färgen samlar ihop det övriga bra!
Anna-G

Anna sa...

Hej, tack för kommentaren i min blogg. Vilket härligt täcke! Jag har varit sugen på det mönstret länge men inte kommit ända dit än.

Anonym sa...

Hej!
Sitter på Arlanda och väntar på tåget hem till Hedemora efter en fyra veckors lång resa till Mexico och New York. Kollar din blogg och blir sugen på att sy lapptäcken. Tack för inspirationen! Nu "efter Mexico" när tiden finns så ska jag ägna mig åt detta! Anna

Gerd sa...

Va fint det blev med alla olika färger på stjärnorna och det blå tyget håller verkligen ihop den. Jag hoppas jag får se den i verkligheten innan den ges bort.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger