Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Öppet hus "tovning av hjärtan"/ färdiga alster

Igår kväll hade vi Öppet hus på skolan.
Eleverna fick prova att blöt tova med såpa och vatten. De tovade hjärtan att hänga i granen/riset.
En av mina två dukar som vi sydde i förra veckan med vår quiltgrupp. Under helgen slutfördes dukarna. Min vännina fyller år i veckan tänkter då överaska henne med en duk.... Min ligger så snyggt på vårt rumsbord.. Mönstret hittar ni i Fat Quarter 1/2009..
Jätterolig att sy och framför allt väldigt enkel. En perfekt ge bort present...
Även sjalen har blivit klar under helgen. Den har jag stickat på grova nålar nr.15 Garnet köpte jag i Umeå när jag var på fortbildning med jobbet under höstlovet. Det är ett hand färgat garn BOUCLE- MOHAIR från nordiska angoragetter. http://www.katarinaroos.se/
Skönt nu behöver jag inte frysa mer. Min dragspelsbasker är färdig. Den är stickad i ett tunnt 2-trådigt mjukt ullgarn "Visjögarn". Jag har beställt garn/mönster från Östergötlands Ullspinneri.
Några sydda bakelser. Kolla tyget med små söta bakverk på! Det är väl bara underbart finns på Quilterian. Den har jag redan gett bort som present...

1 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket fint att titta på!
Duken blev ju super!!
Anna-G

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger