Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Gott Nytt År


Koftan Siri



Min vårliga Yvette-väska





Rikstäckets årsmöte 2014 i Umeå!


Vävmässan i Umeå 2014

Är i Umeå hela helgen ! Igår en heldag på Vävmässan! En helt underbar dag med massor av fina alster och garner att inhandla.



Koftan Surry Hills!

Är med i en Kal grupp där vi träffas och stickar en jätte söt kofta där mönstret är på engelska! Kul att lära sig något nytt!
Sjalen Pax! Krokad i ett mjukt bomulls garn!



Jordgubbsplockning i Mockträsk.



Krokad Pax sjal!


Nu är min krokade Pax Sjal äntligen färdig! varm och skön till vintern! Den är krokad i alpacka silk som är ett väldigt mjukt och skönt garn.

Snäckskals Sjal!

Nu är min sjal färdig blockad ! Är virkad i ett silke garn ! 

Min instickade sopkvast!

Har stickat in min sopkvast! Den stickas som en rund tub utan sömmar! Man lägger upp 12 maskor. Inga sömmar bara vända och trä på kvasten! Snabbt och enkelt!

Mina virkade prästkrage rutor får pryda hallen! Ramen inköpt på Ikea!


Hjärte Duk med Kaffe Fasett tyg och band!



Band och tyg är "Kaffe Fasett"som  inköpt på Quilterian.!

Hockey feber!

Här i Skellefteå är allt svart och gult! Nu gäller det!


Virkar på min snäckskals sjal!


Mina virkade studenter !


Idag har jag shoppat en "ny" stege i gammal stil! Perfekt förvaring för min sydda Smulkvilt!


Min nya lättskötta blomma !


Fem-minuter block!

I onsdags visade A-G oss hur man syr 5-minuter blocket. Här är mitt alster som blev en liten duk att ge bort som present! Det var ett enkelt och roligt block att sy!. Kommer säkert att göra fler i framtiden.

Hjärtan på tråd


I vår kvilt grupp syr vi löparen "Hjärtan på tråd". Köpte tyg/mönster ifjol på Syfestivalen. Här kan ni se mina färdiga alster. Ska bara försöka få tag i några fina knappar till den svarta duken. Visst är det väl märkligt även fast man har hur mycket knappar som helst så passar de inte. Ha de gott så ses vi snart!

Pippi tröja!

Började under jul lovet att sticka en liten Pippi tröja. Köpte Tilda garn på Ida Nilsson i Boden. Eftersom tröjan är färdig nu så kan babyn komma! Den var jätte rolig att sticka, gick snabbt och enkelt. Jag passade på att montera tröjan under helgen. Ska nog sy en liten byxa i plysch att ha till. Får väl se vad jag kan  hitta för gulligt tyg på Olssons.Tänker mig något med lite mönster eller prickar. Ha de gott! 
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger