Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Sommar utflykt

I veckan åkte jag och min kusin på en mysig utflykt och hälsade på en annan quiltare. Korgen på bilden är en liten present från oss Kanonkviltar. Det är alltid kul att utbyta ideer med varandra det är ju det som ger en inspiration för sitt eget skapande. Bilden ovan är bara en liten del av alla hennes fina tyger. Vi tänkte att korgen kan E fylla upp med lite nya tyger att ha framme som inspiration i sitt fina syrum.... På hemvägen passade vi bl a på att göra ett besök på butiken Handplockat i Älvsbyn.

Dagens inköp på Quilterian

Tygerna till den färdiga toppen fick jag av mina quilt kompisar i födelsedags present för två år sedan i en söt väska. Så här blev det färdiga resultatet. Idag åkte jag en sväng till Brita för att inhandla några tyger som saknades för att slutföra min top. Som ni ser blev det även några nya quilt tidningar och tre extra tyger någon av dem skall bli till kanten när quilten är färdig. Oj vad man hinner mycket nu när man är ledig! Ska börja med att sy en kant runt om av det brun/randiga tyget sen är dags att quilta ihop toppen med en tunn vadd och bakgrunds tyget som skall var i en ljus grön färg... Lite sugen att lämna mitt täcke till Pastellen ifall vi har vägarna förbi...funderar vidare på saken...Beror på om vi åker så långt ner med husvagnen..
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger