Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Mina vänskapsrutor..

I kväll har jag sytt mina två vänskapsrutor färdigt. Vi har ett gemensamt projekt i min quiltgrupp här i Boden/ där alla ska sy två rutor var till ett vänskapstäcke. Tygerna har vi fått av Fusklapparna som är en annan lokalgrupp i Norrbotten. I våras när vi höll i den stora quiltfesten fick vi en bunt tyger som present att skapa något av. Jag njuter verkligen när jag får lite tid över för mig själv i mitt arbetsrum. Snacka om rekreation för själen att få jobba med skapande verksamhet/ få utlopp för sin kreativitet det är härligt......

Rips duk vävd i Skellefteå vävstuga

I helgen fick jag hem min ripsduk som jag vävde under min semester i Skellefteå. Har ikväll fållat den för hand. Gissa om jag är helnöjd! Den passar perfekt på vårt köksbord..

Födelsedags tårta

Idag fyller vår älskade dotter 15 år. Tänk vad tiden rinner iväg. Tyckte nyss det var fem hon fyllde... Det gäller att njuta av livet/ leva i nuet...göra det man gillar / mår bra av ...

Sommarblommor

Tänkte visa lite av mina fina sommar blommor som fortfarande är i full blom. I år har jag valt att ha lite enhetligt i vår trädgård.. Vitt så klart!!!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger