Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Babytäcke

Nu är baby täcket färdigt skall ge det till en arbetskamrat som ska bli farmor. Jag utgick från vanliga fyrkanter som sedan syddes ihop till trianglar. Det är ett charm pack i gammeldags färger och tyger. Har sytt en passpoal runt om i stjärn tyg. Hennes son tror nämligen att det ska bli en pojke som ska "köra skoter". Därför går täcket i olika blå färger. På baksidan har jag ett fleccetyg också det i grå/blå färg. Avslutningskanten är sydd för hand runt täcket. Jag har quiltat alla ramar på maskin för att hålla samman alla tyglagren. Runt alla trianglar har jag sytt puskor i blått. Imorgon ska jag överlämna täcket. Hoppas hon blir nöjd!

Julpyssel/handboll/kyrkmarknad

I helgen besökte vi den årliga kyrkmarknaden här i Boden. Blev då inspirerad att binda egna kransar till vår dubbeldörr. I morse bar det av till skogen för att plocka lite granris... Jag blev faktiskt rätt nöjd....La lite ris vid bron för att få lite extra julstämmning..
I helgen har vi tittat på handboll när vår dotter spelade SM i Piteå. Tyvärr förlorade BBK sin första match, just den vi såg. Synd!! Spännande var det!! Vi hann även med ett besök på den nyöppnade butiken "Handplockat"i Småstaden. http://www.mittval.blogspot.com/ Där finns som vanligt mycket fint. Jag är sååå sugen på den stora svarta klockan som ni ser på bilden.... Som tur var hade Syma textil hunnit stänga...ha ha

Quiltavslutning/Stick cafe´

I onsdags var vår sista träff för det här året med vår quiltgrupp "Kanonkviltarna". Som synes är täcket nu helt färdigt. S har maskinqviltat fritt på sin nya symaskin. Visst blev det fint?? Vi har lovat G som är i utomlands att inte lotta ut/ eller skänka bort täcket förrän hon kommer hem.. Tack alla Kanonkviltar för ett fint samarbete och en härlig termin! Nu ser jag fram emot ett nytt quiltår med nya utmaningar. På torsdag kväll var det även sista träffen på stickcafet här i Boden. Jag började att sticka ett par helt vanliga sockar till min dotter. De är snart färdiga tack och lov. Lite trist jobb men jag hade inget annat på gång just då att ta med ... Som vanligt är det alltid lika trevligt att komma dit till Robbgården. Alla tar också med och visar sina färdiga/halvfärdiga alster. Jätteroligt att se och få inspireras av så många flitiga och kunniga kvinnor. Helt otroligt vilka fina arbeten. Tack Gun-mari och Barbro för en fin mötesplats!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger