Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Present från Krok tjejerna.

Under lovet lärde jag tre av mina vänner att kroka vantar med dubbelnål. Tack alla för den underbart vackra blomman. Frågan är bara hur jag ska lyckas hålla den vid liv! Tar tacksamt emot tips! Imorgon ska jag på Quilt kurs hela helgen i Sunderbyn. Ska bli så skoj! Packar nu för fullt. På kvällen väntar en mysig middag med "Visa och Berätta". Nu ska jag fota när min kamera kommit hem igen. Ha en skön helg!

Inköp på Syfestivalen

Äntligen har min dotter kommit hem från Thailand med min kamera. Som ni ser så blev det en del shopping på Syfestivalen! Handlade tyger från Tyger o Tings monter. De har som vanligt en så fint utsmyckad monter. Man kan bara stå där och titta / inspireras. Allt är så smakfullt sammansatt. Köpte även garn hos Nysta till min virkade jumper. Det är Nina Sagulin som gjort boken STICKA/ har även en hemsida där man kan beställa garner och mönster. Men som vanligt är det ju känslan att få klämma och känna och att bara få se alla fina färger i verkligheten som bara är så mysigt! Inte samma sak att beställa på nätet!.
Ett nystan lila från Rowan räcker till denna mössa med virkad ros. Ska bli en present till min mor hon fyller år på måndag. 
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger