Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Väpnarluva och torgvantar!

Under min resa upp till Kiruna hann jag med ett besök på butiken Garnängeln. Där hittade jag det perfekta garnet ALPAKA FASHION till ett mönster jag haft liggande. Mönstret har jag fått från min kviltvän Lilian som för övrigt står för Designen. Det kändes därför extra skoj att få sticka den, eftersom jag sett/provat den ifjol och blev stormförtjust. Garnet är så gudomligt mjukt och skönt. Snacka om att jag hade flyt, köpte garnet för halva priset. Ibland ska man ha tur.Idag har jag köpt smala svarta sidenband på Olssons tyger i Luleå som en liten detalj. 

God Jul!

Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul! Min fina tomte är en julklapp från kommunen. Vi får nämligen ett presentkort numera, vilket är toppen att få välja själv. Jag valde i år att spendera det på Bo butiken.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger