Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Lite info. från Arcus Mässan 2012

En mysig stick monter "Vackra garn" www.vackragarn.se som jag även såg i Älvsjö på Syfestivalen. Lite annorlunda garner i tunna sidentrasor samt massor av fina knappar se bilden! Roligt när de hittar till Norrbotten.
 Fina blomdekorationer i vackra höstfärger från florist utbildningen i Luleå.
Fikade i Hägnans helt underbara fik en mumsig lax macka samt en sliskig kaka. Så gott! Köpte en fin kakburk i Hemslöjden butik.. Kolla så vacker med de vita snökristallerna. På torget fanns många hantverkare som slöjdade och sålde sina alster.
 Lite julkänsla Hemslöjdens monter är alltid så vackert utsmyckad.
 Här kommer lite bilder från Norrbotten vävarnas monter.  Jag jobbade där under hela fredag eftermiddag efter jobbet.
Årets tema kuddar! Alla vävda av medlemmar i föreningen.
Här är min kudde som jag vävde 1977 på Vävutbildningen i Kiruna. Det är en Dräll kallad "Puoltsarosen".
Här är en kudde vävd av en kvinna i Kiruna i lite modernare tappning. Så läcker! Det vita inslaget kallas elefant garn men är visst super dyrt. Tur att det inte går åt så många inslag!  Garnet är finskt.

Virkat överkast


Virkar på avslutningskanten till överkastet. Alla våder är klara, väntar på att bli hopsydda. Ska prova ifall det blir snyggare att virka samman dem än att sy ihop. Återkommer! Det har varit ett jätte roligt projekt. Igår kväll  väntade jag att hämta  min dotter från Lotus stängde 03.00 då var det perfekt att ha virken för att hålla sig vaken. På nedre bilden ser ni vårt gemensamma projekt i vår Quilt grupp. Har förberett med fryspapper tills på onsdag då vi ska då sy var sin nåldyna. Ska sy min i Kaffe Fasett tyger som blivit över från mitt täcke. Nu väntat Taco middag.  Ha de gott alla som läser min blogg!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger