Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



BILQUILLOW!



Nu är Quillowen färdig! Passar perfekt nu när E fått sitt körkort. Hon körde upp igår morse. Teori provet klarade hon veckan innan jul, har därför känt lite press på mig att hinna slutföra. Jag har broderat framsidan på kudden " Kör inte fortare än att Skyddsänglarna hinner med". Tycker det passar så bra! När jag fick se detta mönster för några år sedan tänkte jag att den ska jag göra till E när som present när hon får sitt körkort. Framsidan är sydd av olika svart/vita tyger med lila som accentfärg. Hittade i Luleå på Olssons tyger under jullovet fleece tyget helt perfekt i färg svart med lila prickar. Är så nöjd hoppas E också blir det!            

GOTT NYTT ÅR!

Vill önska er alla som läser min blogg ett riktigt GOTT NYTT ÅR: Hoppas ni får ett kreativt och bra 2013. Själv har jag hur mycket ideer som helst men saknar tid. Tror att 2013 kommer att bli ett toppen år! Jag och kusin Pumlan hoppas få åka på kurs med Rikstäcket i början av mars. Sen ser vi  Kanonkviltar fram emot vår stora Quilt utställning som blir under sommaren på Försvarsmuseet.Vi kommer att ställa ut juni-augusti. Helt perfekt med tanke på att  O-ringen är här hela juli månad. Det kommer medföra en hel del arbete och en del organisation runt i kring utställningen. Men vad gör väl de när det ger en så mycket positiv energi tillbaka så ska det bara bli skoj!  Ha det gott alla!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger