Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Årsmötet i Övik

Här tillbringar vi helgen i Övik. Har nu kommit hem från vår middag på Statt gissa om jag är propp mätt. Visar lite bilder från årsmötet, utställningen och "bara" lite från våra kurser. Samt lite ögongodis från en del butiker.
Kurs med Mikael Svensson i Angelina.
Min lilla sy hörna som jag delade med en trevlig quiltare. Lärde känna sytanten från Östersund dvs hennes blogg heter så.
Här syns ju vår logga... kanonen längst ner till vänster som Siv sytt och broderat till vår grupp Kanonkviltarna.

Låt båtarna lägga till i Örnsköldsvik

Mitt lotteriblock till årsmötet har jag sytt i paper piecing.
Packar för fullt inför resan till Örnsköldsvik åker imorgon bitti klockan 7.30. Vi är 45 personer här från Norrbotten som åker buss tillsammans. Vi startar här i Boden hämtar sedan upp quiltare i Luleå -Älvsbyn-Piteå-Umeå. Vårt första stopp blir i Skellefteå "Nordanå" där vi tillsammans äter en god lunch buffe. När vi kommer fram på eftermiddagen hoppas vi hinna titta runt lite innan kurserna startar.
Har med mig både kamera och bärbar dator så har ni tur så kanske jag visar någon bild från utställningen /årsmötet på Nola skolan...
Ha en skön sy helg för det tänker då jag ha..
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger