Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Stickcafe med föreläsning av Solveig Larsson

Två av min favoriter som jag vill prova sticka någon gång. Boken är bara så fin med alla fina bilder i gamla miljöer. Jag kan också tänka mig att ha boken på en tavellist på väggen och bara bläddra och njuta av allt fint.
Igår kväll var jag på Robbgården och lyssnade på en mycket givande föreläsning med Solveig Larsson som berättade om sitt liv med stickningen. Hennes nyaste bok har just släppts i dagarna. Gissa om jag vill ha/ ska skriva den på min önskelista till tomten. Den finns att köpa på Ida Nilssons garn i Boden till och med till ett lägre pris än på nätet.
Alla hennes vantar har en egen liten historia som hon igår del gav oss ett tjugotal damer. Att hon arbetat som historielärare i gick inte att ta miste på. Ni kan gå in och läsa mer på http://www.solveigs-vantar.se/
Tänk jag som har massor av 2 trådigt ullgarn som bara ligger. Ska det äntligen få komma till användning. Alla mönstren ritar hon själv efter att ha sett och hämtat inspiration.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger