Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Sommar pyssel


Tänkte visa lite vad jag sysslar med på min ledighet. Har ikväll målat tredje varvet på en gammal av lutad byrå som ropades in på någon auktion, allt skulle ju vara träfärgat på 80 talet.. Den kommer bli som ny! Så fräscht med vitt! Var i söndags en sväng till Trångfors där det hölls auktion,  nu verkar det som att alla gamla möbler är på tillbaka gång igen. Kul! Jag gillar blanda gammalt och nytt! Det blir så personligt på nått sätt. Ikväll har jag även sytt en liten jordgubbs duk som ska bli en present. Så kul att testa min nya symaskin. Som ni ser så kunde jag inte hålla mig från Singers årsmaskin. Fick den i present! Den tillverkas bara i år. En ny maskin i gammal stil passar perfekt i mitt syrum.
Vi har satt ett nytt äppel träd och ett nytt körbärs träd med smultron plantor runt om. I år växer allt som bara den. Kolla in våra hallon!
Har också hunnit med att sticka två par strumpor som ska bli julklappar till mina föräldrar. Det är så skönt att vara ledig och ha semester bara lite tråkigt att vi aldrig får någon riktig sommar värme. Ha de gott så höres vi senare!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger