Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Kurs i Domino stickning!

Igår kväll var jag på Robbgården där Barbro ordnat kurs i Dominostickning! Vi fick besök av åtta trevliga damer från Piteå. Vår kursledare som visade oss var mycket kunnig inom området. Det var skoj att prova på  att Dominosticka jag kommer säkert att göra något arbete i i framtiden. Oj, det finns så mycket roliga tekniker som står på min att göra lista. Tyvärr så räcker inte tiden till när man jobbar heltid. Vid senare tillfälle ska hon komma igen för att hålla kurs i skuggstickning. Det ser jag fram emot! Återigen en riktigt rolig kväll på Robbgårdens stickcafe. Tack alla för en mycket trevligt kväll!

Virkad Kjol!

Nu är min virkade kjol färdig som var så skoj att virka.! Har använt garnet fabel i två olika nyanser för att få fram mer effekt.  

PÅSK LOV 2013


Ännu en påsk har passerat förbi! Fort var det gjort! Åter tillbaka till verkligheten. Vi har haft toppen väder här i Norr med strålande sol. Kan inte klaga! Har också hunnit med att fylla år, blivit gratulerad av min familj  mina nära och kära vänner.Fått så fina blommor och den gula buketten står ännu. Helt otroligt! Blev sugen att baka en smörgåstårta för det var jätte länge sedan. Var sen bara  tvungen att baka bullar för att få inviga min urläckra handduk. Kolla vilket fint kort min kompis K gjort! oj oj det är en hel vetenskap detta med scrapbooking. Hon gör så fina saker hela stor album. Jag har också tillbringat dagarna i friska luften åkt slalom varit på isen och pimplat. Så härligt lov vi haft! I fredags hade jag och min  familjen en heldag i Skellefteå med en massa roligheter. Hela staan var gul och svart! ha ha Vi hade turen och fått tag i biljetter till matchen och åt en god middag på Kriti  innan. På dagen blev det lite shopping och fika på Lilla Marie. Jag shoppade faktiskt inget svart och gult garn.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger