Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Virkad handduk

Nu är min andra handduk färdig valde att virka den i vitt! Nu återstår endast ett mönster kvar att testa från beskrivningen. De är så skoj att göra enkla och snabbvirkade.

Virkad handduk!


Sista gången vår avslutning för vårterminens stickcafe på Robbgården virkades det handdukar i alla de färger! Jag blev sugen att göra en till vår lilla toa. Köpte ett rea garn för 15 kronor/nystan på Ida Nilsson i deras rea korg. Perfekt när det fanns i grafit grå färg vilket passade som smort. Nu har jag börjat med en till  i ett annat mönster i en vit färg. Visar senare! Mönstret jag fick där fanns tre olika handdukar i lite olika karaktär. Jättefina alla tre faktiskt lite gammaldags. Imorgon ska jag till Gammelstad på styrelsemöte med Norrbottens vävarna.Ha de gott! Här i Boden spöregnar det!

Smul kvilt!


I våras gick jag en helg kurs att sy Smul kvilt på Sunderby folkhögskola. Nu hänger färdig på vår utställning som finns på Försvarsmuseet plan 4 i  Boden. Passa på och gör ett besök låt dig inspireras av alla våra färg glada alster.
På avslutningen i fredags fick all personal en ros av vår rektor. Den är fortfarande lika underbart vacker snacka om bra kvalitet.
Nu jobbar jag bara tre dagar till sen semester! 
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger