Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Syask på gång!

Skönt med helg! Snacka om att man hinner när man får vara ledig och är utvilad! Idag har jag bakat två sorters matbröd, vi har även hunnit börja riva vårt sovrum. Kört den gamla garderoben till återvinningen, målat alla lister vita. Ikväll har jag också sytt färdigt bägge underdelarna till Syaskarna. Återstår nu bara ena nåldynan som ska bli färdig imorgon. Jag jobbar bäst under press! Nu ska jag fortsätta lägga/klappa på mina tyger för att bestämma vilka som skall få ingå i stjärnan till locket medan jag väntar på att få hämta hem tjejerna, de är på avslutning med Trångfors fotboll. Blir det sent lär jag hinna massor. ha ha
Muddarna är färdigstickade ska bara tvättas för att få en finare karaktär, bli mjuka och sköna att ha på sig. Garnet köpte jag på skördefesten här i Boden.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger