Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Hjärtekatten Theodor

Här är min Hjärtekatt "Theodor" som snart skall få åka iväg till Göteborg. Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt som i dagsläget är uppe i ungefär 200 katter. Bakom projektet ligger Therese och Susanne som gör det helt ideellt. Ideen att vara med fick vi på stickcafet här i Boden. Vi är flera som stickat var sin katt där. Alla katter kan ni se på deras blogg. Goggla bara på hjärtekatten. Där sitter nu flera hundra katter som bara är såå söta i massor av olika färger. Tänk vad glada vi gör alla hjärtebarn på Drotting Silvias sjukhus i Göteborg.På avslutningen i torsdags dekorerade vi trädet med många olika virkade grytlappar både nya och gamla. Kvällen avslutades med tårta och kaffe samt en liten gåva till Gun-mari och Barbro som tack för en återigen en trevlig termin. Ser fram emot hösten då vi bla gemensamt ska sticka Kofta "uppifrån och ner". Under sommaren ska jag försöka fixa mig något riktigt fint garn som passar. Häftet från Tant Kofta har legat här hemma i flera år så det känns riktigt bra att få göra detta tillsammans. Det blir så mycket roligare då!Ormarna som slingrar sig är virkade av våra inspirerande ledare som håller i Stickcafet på Robbgården. .

Vävträff /Treehotel i Harads

Oj, vad fort veckorna går fort! Förra lördagen 14/5 var jag till Harads med Norrbottenskretsen av Riksföreningen för handvävning. Vi var ca 30 personer som kom från Kiruna i norr. Vi började dagen med en träff i Harads hembygsgård för att sedan fortsätta, en rundvandring i Harads vävstuga samt det sedvanliga och mest uppskattade Temat "Visa och Berätta". Ni ser några bilder från alster som medlemmarna tillverkat. Vi avslutade sedan dagen med en god lunch på Brittas pensionat och en visning av spännande Treehotel där en natt för två personer liggger runt 3000 kronor. En mycket givande dag!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger