Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Paltbitarnas Quiltutställning!

Idag klockan 13.00 slogs portarna upp för ytterligare en ny utställning! Nu var det dags för Paltbitarna från Piteå att visa upp sin färgsprakande lapptäcksutställning. Passade mig perfekt som gillar färg och form. Massor av färgsprakande alster i varierande tekniker.De har även ställt ut sina alster i olika butikers skyltfönster. Se första bild från Husqvarna butiken /där jag köpt min gammaldags svarta Singer men  i nyskick! Fåtöljen får man lägga bud på/ den skulle passa perfekt i mitt syrum. Helläcker! Har haft en toppen dag i mysiga Piteå. Tycker absolut ni som läser min blogg ska titta in på museet i Piteå och beskåda denna underbara utställning som pågår året ut. Gratis inträde! Museet ligger centralt på gågatan! Titta in och låt dig inspireras!

Elins stickade halsduk!Nu är Elins stickade halsduk färdig! Köpte garnet under vår semester resa i somras hos Wincent garn Stockholm. Ett dyrt men helt underbart garn att jobba med.. Både jag och dottern är helnöjd!

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger