Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Virkad Matta

Nu är min gröna matta färdig! Eftersom jag virkat med en trikå trasa så går den fort att göra. I morgon kväll kanske jag börjar med den oranga. Den var enkel och super skoj att göra.

Nolia I Piteå

Köpte mattrasor att virka runda mattor med. Man virkar med en grov nål nr.10 den gröna trasan är batik färgad.
Passade på att se utställningen i parken om stickgraffiti. Har även varit på TV i 24 Norrbotten ett fint reportage. Det är kulturförvaltningen i Piteå kommun som kommit med ideen som är öppen för allmänheten att använda sin kreativitet och utsmycka parken. Tanken är att sprida hantverket och göra samhället lite mjukare..
Gamla trasmattor utlagda mjukt och skönt att gå på.
I måndags åkte vi på mini semester ner till Piteå med vår husvagn. Vi campade då några nätter på "Kajen" en jätte mysig camping i centrala stan. Skönt att kunna gå till Nolia och slippa alla bil köer. Det var en skön avslutning på semestern för jag började nämligen jobba i torsdags.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger