Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Jobbet väntar!

Hejsan!

Idag är det min första arbetsdag efter semester. Vi har ju haft en kanon sommar med mycket sol och bad. Det känns väldigt tungt att börja om, men roligt att få träffa alla trevliga arbetskamrater.
Så det blir nog riktigt bra ändå.
Ha de gott så ses vi senare.

Mitt Syrum


Nu äntligen kommer lite bilder från mitt ny städade sy rum. Lovade visa min gardinkappa för L i Skellefteå. Här är den! Köpte en bit tyg på Marimekko "affären Strand galleria" i Luleå i början av juni. Lite ovanliga färger för att vara mig något mer färgstarkt. Det tyg jag hade sett ut på nätet var nämligen slut, och just då var jag igång med att städa och röja i sy rummet och ville göra färdigt.Fick därför bli lite mer färg än vad som var tänkt.
Tack alla bloggare för er inspiration nu har jag med hjälp av min man installerat ett program för att kunna lägga in fler mindre bilder i en stor som ni ser i detta inlägget. Gissa om jag är nöjd! Nu åter står bara bildspelet. Ack den som ger sig! Börjar jobba på torsdag så några dagar till har jag ju på mig. Hade som mål att under sommarlovet städa och röja i mitt syrum och att fixa detta med bilderna samt ett bildspel.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger