Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Quilterian

Idag har jag gjort en snabb utflykt till Luleå för att sätta sprätt på mina julklappspengar. Åkte förbi Mosaik där var det 50 % på allt i butiken. Köpte mig en stickad UNO klänning och ett par natur färgade stövlar som jag trånat efter lång tid. En sväng förbi Olssons är ett måste.
Köpte 2 meter fleece för att ha till baksida till E Quillow.
Åkte även förbi Quilterian då jag saknade 8 cm av det svart/vit randiga tyget. Där fanns massor av nyheter . Oj Oj!! Kunde bara inte motstå dessa nya fina böcker! Jag bara älskar att gotta mig i färger nya mönster planera fantisera kommande projekt..Brita hade fått massor av fina böcker hade jätte svårt att välja hade kunnat köpa hur många som helst..ha ha

IKEA/TORNEÅ utflykt i dec!

Tiden rinner iväg! Det känns som ett bra tag sen vi var till IKEA, har lovat flera av mina vänner/bekanta att lägga ut lite bilder från de butiker som säljer trasor i Torneå. Hittade då när vi var där i början av december en ännu bättre butik som säljer kanonfina mattrasor se bilden! Där säljer de också fina tyger och garn i massor. Köpte ullgarn till ett par vantar som jag nu stickar. Rekommenderar varmt ett besök där ifall ni ändå har vägarna förbi. Ska försöka beskriva vägen till Kangas butiken. Ni som  känner till det mysiga gamla gula huset där Marimekko har sin butik hittar nog lätt. På samma gata fast åt andra hållet ner mot nya köpcentrat  På Gränsen. Finnarna har så mycket mysigt annorlunda material att skapa/jobba med till olika hantverk. Där har vi svenskar mycket att lära. Rullarna ni ser på några bilder är jättefina att både väva och virka med.  Fanns i massor av olika nyanser.

Jul stickning!Här stickas det jul kulor för fullt! Har börjat med en ny mitt i alla julbestyr. Skönt att tagga ner lite mellan varven. Carlos pumlor är bara så skoj att göra. Var på Ida i fredags efter jobbet och köpte nytt garn till årets pumlor. Tänkte sticka några varje år. Tomten ni ser på bilden har jag stickat och sedan tovat i tvättmaskin. Nu återstår bara ögon och skägg. Ha de gott! Nu är jag kaffesugen!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger