Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Gott och Blandat!

 Här är mina super varma "Dagis" vantar som är dubbelstickade. Enligt min kompis som är ute mycket med sina 6 åringar och hon fryser aldrig. Blev då sugen att prova! Yttervanten är stickad i ett finsk ull garn köpt i Torneå /gröna garnet till inner vanten köpte jag i Sävast hos Stina. Inner vanten blir extra smidig genom att den är stickad i tunt ullgarn i resår stickning 1 rät/1 avig. Jätte sköna att ha på sig! Blir nog en favorit!
 Mina Syaskar är klara! JIPPI. Den svarta får vara med på Kanonkviltarnas försäljning på Försvarsmuseet till sommaren. Frågan är vad tar man för pris? Mycket jobb är det! Kom gärna med förslag!
I lördags var vi  till Luleå. Åkte då förbi Quilterian och inhandlade ett tyg till baksida på min Kaffe Fasett Quilt. Samt två tyger till kommande projekt Hidden Wells. Så skoj med svamptyg med tanke på att L älskar att plocka svamp. Har ikväll sytt ihop alla remsor för på onsdag träffas vi igen alla Kanonkviltar.
Var även förbi till Ostickat och köpte garn till ett par vantar. Hittade då detta fina häfte MANOS silk blend fino med massor av mysiga mönster.
I morgon väntar jobb! Ha en skön vecka!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger