Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Nu är den klar....

I torsdags var jag på vårt stickcafe som vi har i Boden. Vi var runt 25 kvinnor där, som alltid är det lika trevligt att möta andra stickande damer, få ta del av deras projekt och bli inspirerad. Där passade jag på att slutföra min sjal. Den är stickad i Färgkrafts tunna ullgarn med stickor 6. Garnet köpte jag i sommras på Hemslöjden i Falun under vår semester. Kanten runt om virkade jag med en enkel picotkant som jag upplever höjde hela sjalen. Jag är jätte nöjd.. Jipi nu kan jag starta nästa projekt...hi hi

Färdig X - linjal "Topp"

Nu har jag sytt ihop min topp. Jag har använt mig av den mindre storleken av X- linjal. Den här tekniken kommer jag definitivt att använda mig av fler gånger. Jag valde batiktyger i många olika gröna och bruna nyanser. Det här var SUPERKUL. När man jobbar med X-linjalen blir det många små bitar kvar sedan man skurit, dessa bitar ska jag nu sy ihop till en bård. Ni ska få se senare..Sen ska jag ha en ljus mjuk baksida med en smal kant i avvikande färg runt om hela täcket. Tack! D och B-I för en givande kväll i Älvsbyn.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger