Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Hemma igen!

Hemma igen efter två intensiva dagar full av ny inspiration. Detta vill jag absolut göra om igen! Snacka om kul vi tillbringade vår andra dag på Syfestivalen från öppning klockan 10.00 till stängning klockan 18.00. Tur att vi ätit en helt underbar hotell frukost som vi stod oss på hela dagen. Vi hade knappt tid att fika ens. När mässan stängdes åkte vi spårvagn endast tre stationer för att ta flygbussen ut till Arlanda. Väldigt enkelt och smidigt att ta sig till och från mässan.Kan tänka mig att åka över dagen någon gång när det var så enkelt att hitta. Vi shoppade massor av garner och tyger till oss själva och en del material till våra respektive skolor. Handlade även en del påsk tyger, två olika linjaler/en bok till vår Quiltgrupp. Det bästa av allt var att få se alla fina montrar och inspireras av allt. Min absoluta favorit monter var Tyger och Ting ! Vilken stil full monter så smakfullt och snyggt. Vilken upplevelse varför har man inte åkt tidigare? 

Syfestivalen

I morgon bitti kommer taxin och hämtar mig 4.25 då flyger vi till Arlanda jag och mina två kollegor. Ska bli så kul! Tänk först en heldag i Stockholm med bla Nordiska museet där de nu är en stor Slöjdutställning som handlar om skolslöjden och hur den har förändrats i tiden. Snacka om flyt att den startar just nu när vi kommer. Lite shopping ska väl också hinnas med i alla fall. Gudrun Sjöden är ett måste för min del!
Sen ska vi äta gott och förhoppningsvis somna o vaggade med tanke på den tidiga morgonen. Fredagen blir en heldag på mässan i Älvsjö "Syfestivalen" gissa om vi kommer att hänga på låset. Tänk att gå omkring och frossa bland alla fina tyger och garner samt hämta en massa inspiration till nya projekt. Oj, så kul! Vi ska också vara med på någon workshop. Längtar! Äntligen!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger