Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.I SISTA MINUTEN


Startade helgen med att åka på Norrbottensteatern för att se " I SISTA MINUTEN" Komedi av Carin Mannheimer".  En riktig buskis som gav en många skratt. En riktig kanonstart på helgen!
Måste visa lite hantverk. Har stickat ett par vantar i 2 trådigt ullgarn som nu ska tovas i tvättmaskinen. Mina skolbarn håller på att skratta ihjäl sig åt mina stora fula vantar. Fortsättning följer! Tänkte även brodera lite sen de tovats till rätt storlek. Garnet på översta bilden är köpt på garnbutiken på Storgatan. Ska bli ett par vantar som kommer bli jättevarma. De stickas med två trådar ett enfärgat/ och ett  flerfärgat. De gröna nystanet är köpt på Skördefesten. Åkte även förbi Quilterian en sväng i fredags, där packades det upp nya fina tyger i massor. Kul att Brita ska var på Hantverksmässan. Lite tyger fick allt följa med mig hem.Köpte även en tidning i den välsorterade kioskbutiken på Storgatan. Oj, Oj, så mycket olika Quilt tidningar där finns. Vilken sortering! Imorgon väntar en ny intensiv arbetsvecka!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger