Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Arcus mässa 2011Kunde bara inte motstå den lime färgade pumlan endast 20 kronor. Lite typiska julkakor från Hägnans monter. Mums!
I går fredag fick jag möjlighet att bemanna Vävföreningens monter på Arcus mässan. I år tog jag med min hellinne löpare i svart med linne varp. Passade också på att slå ett slag för "Virkning" visa att man även kan använda trasor till annat än vävning. Lite shopping  på eftermiddag. Köpte några tyger av Brita. Två stycken fina knapp burkar/att ge bort och en dekorativ liten gran med kottar från Handplockat i Älvsbyn. 

"Dräll" vävd i Skellefteå Vävstuga

Idag ringde Lena från Skellefteå mig på jobbet och meddelade att min duk kommit till Boden. Gissa om jag jublade! Vävde den i somras i vävstugan i Skellefteå. Snacka om timing. Tanken är att ha med den i utställningsmonten på Arcusmässan. Det är en 8 skafts dräll med linnevarp. Naturligtvis fick det bli ett svart inslag för min del som dämpade ner linne färgen..Är helnöjd med resultatet! Tror jag inspirerade fler att våga använda svart som inslag. Längtar redan till nästa sommar! Så roligt mötet med alla trevliga människor och all inspiration. 

Utställning i Boden
Igår kväll var vi ett gäng från vår Quiltgrupp Kanonkviltarna här i Boden och gjorde en utställning. Har under hösten sytt Sy askar. Här kan ni se en del av dem. Långt ifrån alla, fler är på gång. Vi har fått blodad tand de är bara såå roliga att göra.
Har ni vägarna förbi Enter galleria kika in och beskåda våra alster i glasmontern utanför biblioteket.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger