Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Virkad Matta

Ni såg kanske trasorna i förra inlägget från Torneå! Nu är E matta färdig gjorde den något större än övriga. Virkade avslutnings kanten i torsdags kväll på stickcafeet. Skönt! Nu kan jag fortsätta med mina egna projekt. Stickar nu på min ljuvligt gröna sjal, när den är färdig skall jag börja virka en hjärte katt och skicka till Göteborg. Längtar redan!

Cape East/Torneå

Åkte förbi för att visa L Cape East som ligger så vackert till med grill platser vid älven. Jag var där med jobbet för några år sedan. En mysig restaurang som påminner om Norrigården när det gäller miljö med enormt god mat. Vi skulle också passa på att kolla deras husvagns platser som håller på att byggas ut ifall man vill stå där någon gång framöver. Vem vet!. En stor SPA anläggning har byggts sen jag var där sist. Under helgen tog jag och L en tripp med vår husvagn till Ikea för att köpa en garderob till vårt sovrum. Jag gillar så deras förvarings system så många fiffiga hyllor/fack för att få en bra ordning och skapa mer utrymme för förvaring. Tyvärr blev det ingen affär, hittade nämligen ingen dörr som vi fastnade för. Det måste vara en skjutdörr och då är alla dörrar bara så trendiga. Jag vill ha en i vanlig hederlig vit färg med eller utan spegel. Varför finns det bara högblankt i vitt?? Det fanns en i Ek färg som jag funderar på men helst vill jag ha en vanlig vit klassik dörr som står sig i längden. Vi åkte som vanligt hem med servetter och ljus. Billigt blev det då i alla fall. Synd jag som tänkte börja städa och rensa.Vi åkte över en sväng till Torneå på lördag morgon för att köpa några kg svarta trasor. Ska virka en stor svart matta till E rum. Sen köpte jag vit och vit/silver papperssnören och en bit väv till ett projekt "hemligt" jag har i huvudet. Finland har så mycket fina ideer, nytänkande material att köpa när det gäller vävning. De ligger långt före oss här i Sverige. Stor sortering av mattrasor, ett jätte rum. Hann även in en sväng och titta på Marimekko.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger