Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Jippi "Tänk Rosa" Täcket är färdigt..

Jag började i höstas att sy det här täcket en lördag på Quliterian till förmån för bröstcancer fonden. Slutförde nu täcket under jul ledigheten. Kommer även att lägga ut en bild på Österbyqulit. Där kan ni se alla "Tänk Rosa" täcken som är sydda runt om i hela Sverige. http://osterbyquilt.se/Till basidavalde jag en mjuk och skön bomulls teddy, köpt på Godis Arenans tygaffär.. Finns i många olika färger... jätte härlig att ha som baksida/ känns nästan som naturmaterial..
Sydde puskor i svart för hand över hela täcket. Quiltade runt alla bårder på maskin.

Smycke påse

Förra veckan på Quiltkursen började vi sy en smycke påse som jag nu slutfört.
Man kan förståss använda den till annat. Jag valde att slå öljetter i gammal oxiderad mässing istället för knapphål. Vi sydde tulpan toffsar som avslutning till att fästa banden. En mycket gullig och fin ide vi lärt oss av Doris och Britt-Inger i Älvsbyn när vi sydde Pompadou väskorna förra våren. På onsdag blir det extra kul! Då väntar en ny utmaning, vi ska nämligen ha kurs och få lära oss en ny och spännande teknik. Visar senare....

Förra helgens shopping i Skellefteå.

Jag hann även med lite annat än hockey / lite shopping. Köpte bla Kaffe Fassetts tunna stickgarn till sockar. Ska göra mig strumpor med falska flätor. Det svarta garnet är en beställning, en stor halskrage till min dotter. Samt lite annat smått och gott. Fyndade en grå linnebyxa för halva halva rea priset.. Helt otroligt en enda kvar, just min storlek.
Den nyaste Kaffe Fassetts quiltboken köpte jag i fredags hos Brita på Quilterian.

Hockey i Skellefteå - HV 71

Förra helgen var jag och min man till Skellefteå. Tro det eller ej jag var på hockey såg Skellefteå vinna över HV 71.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger