Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.GOTT NYTT ÅR !

Hej "ALLA"
Tänk vad tiden går fort ! Ett nytt 2010 väntar på oss med spänning ....Tyvärr har vi ännu inte hunnit stå på några skidor varken på längden eller tvären pga kyla. Vi har haft som tradition att åka till Klinten de senaste julloven men i år har både kyla och snö satt käppar i hjulet..
Här i Boden har vi fått enorma snö mängder/ alla villa ägare skottar för högtryck.. förutom de som kör slunga.. Jag och L är bortbjudna ikväll att fira in det nya året hos goda vänner. Det ser jag fram emot som ska bli jätte trevligt.
KRAM på er alla och ett riktigt GOTT 2010 !!!!

Tomten kom med en "Tutto bag"

Här är min julklapp till mig själv...Jag har sucktat såå länge efter denna Tuttobag tänk nu slipper jag släpa en massa tunga saker med mig, för att inte tala om symaskinen .. Nu kan jag dra med mig allt som hör till denna skrymmande hobby/enkelt och praktiskt och framförallt bra för ens axlar..Tuttobagen är köpt på Quilterian. Brita har två olika storlekar på dragkärran. Jag valde den större modellen av erfarenhet har jag alltid mycket grejer med mig när jag ska gå kurs..
Jag har även köpt den lilla bagen om hör till eftersom min färg ska utgå.. Lyckades få tag i den sista lime färgade bagen hos Pastellen i Gävle.. Den lilla bagen tillverkas numera endast i svart och blå färg...
Ett tips ifall ni ska "flyga" gå kurs då rekomenderar jag att ni köper den mindre modellen. Det är endast den storleken som tillåts att ta med på flyget. Jag ska använda min mestadels här hemma bil/buss. Därför valde jag den större Tuttobagen...
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger