Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.



Barcelona












Vi har tillbringat helgen i Barcelona "firat silverbröllop"! Oj, tänk vad tiden går! Åkte med låg prisbolaget Ryanair direkt flyg från Skellefteå. Vi har haft en toppen skön helg, kanonväder 30 grader varmt hunnit uppleva massor. Denna gång kunde jag titta och handla mina Quilt tyger i lugn och ro eftersom vi redan hunnit med alla sevärdheter. E min dotter har valt de lila tygerna till ett kommande projekt även det bruna batik tyget. Hängaren ska användas till en Quiltbonad till mitt syrum.
Vi han också med att bada på stranden som låg nära hamnen inte långt från La Rambla där vårt lägenhetshotell låg. Har ätit massor av god mat bla Tapas. Oj, vad det är roligt att resa och uppleva andra kulturer. Kan varmt rekommendera en tripp till Barcelona ifall ni inte redan varit där.Finns så mycket att upptäcka där...
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger