Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Shopping

Lite shopping blev det så klart! Några små lavendel påsar med doft inhandlade jag på Lavendel ön. Kunde bara inte motstå några läckra armband och ett knapp halsband tyckte liksom att det var bara jag! Måste ha!!!!

Semester vecka i KroatienHej alla!

Det var ett tag sen sist. Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Kroatien. Vi har solat, badat och gjort en del utflykter bara njutit och ätit gott. Vi hyrde en privat lägenhet som vi bokat via resebyrån här i Boden/ åkte med Kroatien-specialisterna. Det var underbart att slippa all sand för i Kroatien ligger man nämligen och solar på naturstenar, bara så skönt för ryggen.Gratis massage!!. Enormt goda pizzor och alla pastarätter kan jag varmt rekommendera. Kanske inte så konstigt eftersom Kroatien ligger nära Italien. Ett rent och fint land med liten brottslighet och trevliga människor. Min familj åkte Parasailing 300 m högt men tyvärr rymdes bara tre stycken. Jag erbjöd mig frivilligt att vara fotograf. Vi åkte också en dag till Skärgården och besökte de två fantastiska öarna Brack och Hvar. Det var en härlig och avslappnande dag ut till havs.

När jag gick till stranden såg jag Quilt mönster i gatstenarna, nu är det bar att sätta igång att sy. Armbandet det gröna köpte jag i Kroatien. Det fanns tyvärr inga tyger det enda i Hantverk var det lilla gröna ståndet som ni ser på bilden. Kunde inte låta bli att ta en bild. Just det kom på att det fanns jättefina linnekläder men jag köpte inget. Man ska ju hinna använda allt också.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger