Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Stickcafe

 Visst är det mysiga färger och material?

I torsdags kväll var jag på Stickcafe i Robbgården. Där fick vi alla möjlighet att inspireras av butiken Ostickat som håller till på Kronan området med sin verksamhet.. Jag som redan har så många projekt på gång kunde inte motstå ett till! Typiskt mig! Köpte lingarn i naturfärg och ska sticka mig en ner i från och upp jumper med korta ner hasade ärmar som tur är ett snabbt projekt. Ja, man börjar att sticka bakstycket, ökar sedan ut för ärmarna stickar vidare mot halsen axlarna. Sedan fortsätter man att sticka framstycket. Syr sedan ihop tröjan med en söm i var sida. Skönt att slippa sömmar på axlarna.

Syaskar

Nu är mina två underdelar färdiga! Jag klarade mitt mål. Tur för imorgon är en ny arbetsdag, och efter den dagen lär det inte finnas mycket ork att sy något. Längtar redan till på onsdag då jag får fortsätta med locket! Gissa om jag är taggad? Kul är det!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger