Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Sjal/ Inköp Quilt fest

Förra lördagen tillbringade jag med ca100 Quiltare från hela Norrbotten. I år var festen i Luleå det var Lappälvorna som fixat allt som blev en toppendag. Alltid lika roligt att träffas och utbyta idéer med varandra. God mat och trevlig underhållning! Dagen avslutades med "Visa och Berätta". På bilden kan ni se mina inköp. Det blev som vanligt lite olika KF tyger.

Nu har jag äntligen investerat i en pussel hopp matta från Biltema. Perfekt att spänna ut stickade/virkade alster, man kan då man inte använder den  packa bort de små pussel bitarna i med följda väskan. Pusselbitarna byggs ihop till den storlek som behövs.  Se bilden!

Min färdiga mönster stickade sjal! Jag stickade den smala avslutnings kanten med ett mönster från Sticka. Blev jätte nöjd med kanten passade perfekt till det tunna ull garnet.. 
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger