Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Förra helgens shopping i Skellefteå.

Jag hann även med lite annat än hockey / lite shopping. Köpte bla Kaffe Fassetts tunna stickgarn till sockar. Ska göra mig strumpor med falska flätor. Det svarta garnet är en beställning, en stor halskrage till min dotter. Samt lite annat smått och gott. Fyndade en grå linnebyxa för halva halva rea priset.. Helt otroligt en enda kvar, just min storlek.
Den nyaste Kaffe Fassetts quiltboken köpte jag i fredags hos Brita på Quilterian.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det roligt att vara i Skellefteå? Hoppas du passade på att fika på Lilla Mari. Ser att du hittade så många trevliga grejer under resans gång. Du hade kunnat stanna upp hos mig då du körde genom Piteå tycker jag. Storpolotröjan som är på inspirationshäftets omslag håller jag på att sticka i det ljuvliga alpakkagarnet. KF quiltbok ser jag mig aldig mätt i, tror jag. Ha det gott. kram från Lilian i Piteå

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger