Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Vävning

Ja, det är sant det ni ser ÄNTLIGEN efter alla dessa år är stolen tom på varp! Fick en snille blixt bara så där som ploppade upp i  huvudet. Knöt om tramporna så att jag kunde väva tuskaft, slapp solva och skeda om hela väven.  Hade nämligen solvat väven på sex skaft i gåsögon. Vilket blev väldigt tung trampat.. Inte lyckat alls!
Här är jag igång med en av handdukarna som är vävda i tuskaft med ränder i lite olika färger. Inslaget är lingarn. Nu har jag 11 stycken halvlinne handdukar fållade och klara..Kan knappt tro det är sant..
Handdukarna fållade jag med en smal fåll för hand,  passade på att göra det i husvagnen nu när vi campade i Skellefteå. Sydde fast vita hängare på bägge sidorna.

Några av handdukarna är vävda i gåsögon, men jag blev inte riktigt nöjd med resultatet vilket gjort att väven har fått vänta på att bli utvävd.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger