Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Julklulor

Stickar Arne och Carlos julkulor i massor. Snacka om att de är beroende framkallande hur kul som helst. På avslutningskvällen på Robbgårdens stickcafe se bild fatet så stickades de massor av fina kulor. GM stickade en jätte stor läcker kula eller pumla i grovt Eskimå garn, väldigt snyggt att bara hänga fritt. Boken är jättefin med enormt vackra bilder. Jag har tagit min lilla gran full med stickade pumlor till skolan för att inspirera mina elever samtidigt får vi lite julkänsla i klassrummet det är så mysigt! Just nu stickar jag en pumla i form av en julstjärna.
 Har sytt ett julförkläde som ska bli en julklapp till min mor.
 Lit julbak har också hunnits med mellan varven. Ingen jul utan dumle kakor och sylt grottor
I kväll har jag äntligen fått upp mina nya gardiner till vårt ny rustade sovrum. Det blev linne gardiner fast jag tänkt annat. Hittade linnelängderna på Mio som jag bara behövde fålla upp. Har fixat en läcker tofs som hänger på varje längd. Så dekorativt det blev fast det är så enkelt. Tapeten är en brun/beige Retro tapet med cirklar. Hade bestämt att sovrummet ska vara ljust i lugna harmoniska färger som skapar frid. Hela rummet går i jordfärger mest vitt och beiga toner.
Mina Jul kransar får som vanligt pryda bron tur man hann plocka riset innan snön kom.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger