Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Nya projekt på gång!


Nya projekt på gång ! En jordgubbsvepa som vi blev så kära i på Syfestivalen snygg att ha som duk till sommaren eller varför inte på mitten som en remsa på en stor vit mat duk till en sommar middag. Nu återstår quiltning av löven med någon grön melerad tråd. Måste köpa mig en guld tråd ifall jag inte hittar någon i mina gömmor att quilta kring jordgubbarna. Själva botten ska quiltas i små runda cirklar med en neutral tråd. Att sy dukar känns som en bra utmaning till att träna quiltning. Ska nu beställa tunn duk vadd och ett special lim som man använder till titt kanter från Tyger o Ting när jag ändå ska få min tygbit hem skickad. Remsorna i Kaffe Fasett tyger är nu klara för att sys ihop tygerna köpte jag på en Quilt butik i  London .Alltid roligt med minnen från sina resor. 

Orange är min färg!

Tänk vilken tur, i vår är det orange som gäller! Upptäckte det när jag var runt i lite olika kläd butiker under sportlovet. Vårens färg! Som ni ser så har jag två projekt på gång för närvarnade en sjal i super tunt ull garn stickas i spetsmönster. Den lilla påsk duken/vepan är ett projekt i vår Quiltgrupp som nu håller på ta form. Idag har vi haft toppenväder här i Boden, gått broarna runt i det vackra vädret på förmiddagen. Nu väntar middag! Ha de gott så ses vi senare!
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger