Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Syask

Igår kväll hade vi Våravslutning i vår Quiltgrupp. Vi träffades och fikade god tårta från Kents bageri som Solweig L bjöd oss alla på. Tack snälla Solveig synd att du inte själv kunde närvara! Vi pratade och hade trevligt tillsammans/ bestämde höstens program. Längtar redan! Ska bli så skoj! Många roliga saker som Eva och Katarina har på programmet. Vi börjar till hösten med att göra Syasken i repris eftersom många ännu inte gjort någon och önskat. Jag ska göra en till kanske en present till min dotter. Roligt att se ifall jag kommer ihåg hur man gjorde.

7 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Ja, tänk att vi gjorde en så svår sak det första vi gjorde? Den är verkligen både snygg och praktisk. Jag använder min mest var dag.

Anonym sa...

Vilken lycka o äga sådan fin syask.
Du är super-duktig.

Birgitta sa...

Vilken fin syask och väldigt användbar.
Kram Birgitta

Elisabeth sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabeth sa...

Vilken fin ask. Den ser svår ut att göra.
Hälsningar Elisabeth

Stickmoster sa...

Men så snygg! Den måste vara svår att sy. Vilken fin present till din dotter :)

Lotte sa...

Vilken fin syask! Finns det mönster till den att köpa någonstans? Skulle vara kul att sy en sådan. Vilken fin blogg du har..

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger