Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Garn inköp på Skördemarknad i Boden.

Har i helgen besökt den årliga Skördemarknad här i Boden. Förutom grönsaker, potatis och gott matbröd fick ett litet garn nystan följa med mig hem. Det var en kvinna numera bosatt i södra Sverige ursprungligen från Piteå som hade en fin monter med en del färdigstickade alster samt garn/mönster för oss som hellre vill skapa själva. UIl in Ek www.ullinek.se. Ska sticka mig ett par handleds värmare i olika gröna toner. Är också så jättesugen att köpa mig ett fint skinn att ha i soffan. Ska sova på saken tills imorgon.

2 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Jag var också sugen på hennes garn, men så tänkte jag på alla nystan som ligger och väntar i korgen....Skinnen var ju också väldigt fina.

Stickmoster sa...

Typiskt att jag jobbade natt hela skördefesten, låg ju och sov hela dagarna. Men jag blev så sugen när jag såg dina fina handledsvärmare som du stickar på nu. Vill också göra :)

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger