Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Hjärte bonad/kimono vikning

På QOL-listan sys det hjärte bonader för fullt/ tänkte att då måste jag också hänga på stopp datum är i morgon . Måste skynda mig att skicka in bilden senare ikväll. Såg att antalet nu var uppe i 43 stycken så himla kul att se hur olika alla blir beroende på vilka färger man väljer. I onsdags träffades vi i vår quilt grupp då höll K kurs i hur man viker Kimono. Vi fick först träna på papper för att sedan vika i tyg. Den övre kimonon gjorde jag dagen efter för att se ifall mina kunskaper fastnat. Den var så himla roligt att göra. Tack snälla K för att du delade med dig av dina kunskaper. Det man bör tänka på är att vara noga med strykningen det gör hela helhetsintrycket på Kimonon att få knivskarpa kanter.
Tanken är att jag skall lära mina elever att vika var sin Kimono. Måste ladda batterierna först inte alltid så lätt med de stora elev grupperna och utan alla extra resurser.

2 kommentarer:

annemarlen sa...

Vilken härlig hjärtebonad... den måste vi få in på QoL:listan album :-))
Ha det gott/ Anne-Marlen

Anonym sa...

Hejsan, jag vill gärna komma i kontakt med dig! Mejla mig gärna:
birgitta.wiik@kuriren.com

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger