Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla som läser min blogg. Det är såå himla roligt att så många tittar in hos mig! Själv ska jag passa på att vara ute och sola, kanske sticka lite på min nya sjal. Hörde att det ska bli kanonväder under hela helgen, vid kusten ialla fall. Det känns tur att man inte är uppe i fjällen. Där har vädret under veckan inte varit så bra.

Idag rolig post i brevlådan

Påsken är räddad! ha ha Nu ska jag sticka lite på mitt ny inköpta projekt. Igår mitt på dagen ringde jag Yll o tyll som ligger i Uppsala. Snacka som snabb leverans, allt låg i brevlådan i dag. Det ska bli en snygg, riktigt lyxig fest sjal som jag tänker ha till klänningen på bilden. Sjalen stickas i flera olika garner, bla Kidsilk haze, en härva mullbärssilke, gröna pärlor och guld tråd. Vilket ger den speciella karaktären. Bara så snygg. Har även köpt en nål i oxiderad mässing att fästa sjalen med.
Klänningen köpte jag på marknaden i London för 50 kronor, som jag nu håller på att sy om och förändra så den passar mig. Riktigt roligt med tanke på allt slit och släng som är i vårt samhälle. Lite hållbar kan man väl vara. Tänkte ha det på skolavslutningen. Nu gäller bara att hitta några snygga skor med lite klack som passar till.
Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger