Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Idag rolig post i brevlådan

Påsken är räddad! ha ha Nu ska jag sticka lite på mitt ny inköpta projekt. Igår mitt på dagen ringde jag Yll o tyll som ligger i Uppsala. Snacka som snabb leverans, allt låg i brevlådan i dag. Det ska bli en snygg, riktigt lyxig fest sjal som jag tänker ha till klänningen på bilden. Sjalen stickas i flera olika garner, bla Kidsilk haze, en härva mullbärssilke, gröna pärlor och guld tråd. Vilket ger den speciella karaktären. Bara så snygg. Har även köpt en nål i oxiderad mässing att fästa sjalen med.
Klänningen köpte jag på marknaden i London för 50 kronor, som jag nu håller på att sy om och förändra så den passar mig. Riktigt roligt med tanke på allt slit och släng som är i vårt samhälle. Lite hållbar kan man väl vara. Tänkte ha det på skolavslutningen. Nu gäller bara att hitta några snygga skor med lite klack som passar till.

1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Japp, vintage är alltid rätt! Nu funderar jag på vilken sjal du ska sticka?

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger