Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Glade väskan är färdig!God fortsättning till er alla som läser min blogg! Hoppas ni får ett toppen år under hela 2012. Som ni ser på bilderna är min Glade väska färdig. Nu kan jag alltså äntligen lägga undan min Glade sommar väska. Nu får det bli lite virkning istället så får symaskinen vila en stund. Få se hur länge jag kan hålla mig från symaskinen!.  Passade på i förra veckan att köpa Drops garn Lima som är ett jätte mysigt garn 65% ull och 35% alpacka. Har börjat virka en gammeldags filt i tonande grå / svarta nyanser till min son. Lyckades skrapa ihop de olika färgerna genom att handla både hos Åse på Husqvarna i Luleå och Ida Nilsson här i Boden. Lite pusslande hade jag för att få ihop alla grå nyanser. Det går åt väldigt mycket garn så det passade perfekt att starta nu när Drops har erbjudnade. Har haft detta projekt liggande länge. Har fått prova med olika virknålar för att få rätt masktäthet. Filten betår av 6 stora rutor i olika färgställningar varje ruta är ungefär 54 cm som man sen syr eller virkar ihop. Ni ska få se senare! Jag lovar!! Nu väntat kladdkaka och en kopp kaffe sen måste jag virka vidare. Är nu inne på min andra ruta. Ha de gott! Så ses vi!

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Önskar dej God fortsättning på det nya året. Fin väska du sytt. Ska bli roligt att se dina mormorsrutor när det är klart.
Kram Birgitta

Anonym sa...

superhärlig väska! alltid kul med mormorsrutor! B

Ullis sa...

Den väskan blir man verkligen Gla' av! God fortsättning! kramar Ullis

annemarlen sa...

Härlig Glad-väska, jättefina tyger.
Kram o god fortsättning.

Pumlans flitiga fingrar sa...

Den väskan blev verkligen läcker! Vill ha!!
Så snyggt med den färgkombinationen på mormors-rutorna till filten. Jag har sett någonstans en kofta, halvlång virkad i liknande färgställning. Jättesnyggt.

stickmoster sa...

Väskan är helt otroligt snygg! Ska bli så kul att se din filt. Du är en sån inspirationskälla Louise. Har själv köpt lite garn nu när det var billigt och virka mig en filt.

Anonym sa...

Vilken snygg väska du har gjort!
Den är verkligen fin..
Kerstin

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger