Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Stickade alster

Titta vilka fina Lovikka vantar min dotter gjort i slöjden.
Här är E halskrage, stickade den på vår flygresa ner till Barcelona. Är väldigt enkel / går fort att sticka en riktigt nybörjarstickning. Ett bra mode måste jag säga som värmer gott om halsen. Den är stickad med en grov rundsticka nr 7 tre räta /tre aviga. Köpte mig en ny rundsticka av trä i många vackra färger, där man kan byta ut själva nålen och behåller längden dvs.80 cm stickan i mitt fall. Den funkar även i tullen att ha med på resa. Det var nämligen därför jag investerade i en ny ävan fast sticknålsförrådet är stort efter många års stickande.

1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Så fina vantar! Hon är duktig dottern. Det är inte bara fotboll i huvet där inte! Jag har åkt på en förkylning så jag är lite låg just nu, men lite påsksyning har det ju blivit. Snart är pannlapparna klara. Måste bara dammsuga lite först!
Är det symfonistickor du köpt?

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger