Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Arcus "Vårmässan"

Förra veckan var vi på vårmässan på Arcus som hade "Tema trädgård". Det var som vanligt mycket att se och inspireras av fast i år var det nog mest trädgård. Vilket passade oss perfekt! Jag hade bokat in 30 minuter/ tid för 250 kronor hos trädgårsdesignern Birgitta Groth och hade med mig en del kort som jag tagit med digitalkamera från vår trädgård samt vår husritning. Tur att vi tog med vår bärbara dator eftersom vi hade alla kort på USB minne och Birgitta saknade dator på mässan.. Lite märkligt faktiskt kan man tycka nu 2010. Men snabbt sprang L ut till bilen. Jag lyckade ju övertala min man L att följa med och hjälpa mig att lyssna av alla bra tips eftersom en halvtimme går fort.
Idag har vi 24 gradet varmt här i Boden som utomlands/ vi sitter och njuter och fortsätter vår planering i vår trädgård..
Vi fick många bra tips både vad gäller planering av helheten och växter att fundera över/ vår trall är 25 år gammal och behöver bytas ut/nu är vi lite sugen på plattor eftersom det är underhållsfritt alt ny trall... många träd och buskar ska bort och lite nytt behöver planteras. Det blir fult och risigt med åren så är det!!...

2 kommentarer:

Quiltan sa...

Förstår det var dyrbara minutrar på mässan men vilken lycka att kunna besöka den och få "proffhjälp"" Lycka till med trädgården önskar Kristina i Arjeplog

Pumlans flitiga fingrar sa...

Åh! Waow! Vad kul att få hjälp av en expert. Här ska vi också planera om baksidan så där blir det nog ett äppelträd så småningom, och nytt i rabatten.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger