Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Avslutning på stickcafet

Vi avslutade terminen i torsdagskväll på stickcafet i Boden med att utsmycka trädet med lite färglada stickade alster.. Ifjol klädde vi Kungsbron, typiskt så kom det då ett hårt slag regn som var väldigt intensivt och förstörde vår utsmyckning. Hoppas på bättre tur i år.
Det kändes helt rätt miljö för vår stickgrafitti. Bra att få rensa lite bland alla restgarner som bara ligger och skräpar. Kul var det också!
Vi samlade ihop lite pengar för att ge våra duktiga ledare som helt ideelt håller versamheten igång. Fixar/inspirerar oss alla och ordnar alltid en massa go fika. Ja, ni ser ju själva vilka enormt fina presenter som P fixat på nätet till G-M och B. Snacka om tur paketet kom samma dag som vår avslutning.
Jipi jag vann ett av priserna i sticktävlingen. Ett supergarn att jobba med. Få se vad jag skall hitta på att göra av det? Just nu virkar jag mycket amigurumi figurer för att ha som inspirationsmaterial till mina elever.
I veckan har jag varit på såå mycket roligt. Vi har bla haft kurs med vårt quiltgäng samt även varit på den årliga stora Quiltfesten som i år var i Gällivare. Idag har jag och L min son A varit en heldag på Vårmässan.. Nu har jag såå mycket jag vill visa er alla som tittar in hos mig.. Håll ut! Just nu tänkte jag ta igen mig lite med ett varmt bad...
Känns som jag behöver det efter denna intensiva vecka. Typiskt så samlas allt på en och samma vecka. Vi håller också på att måla/tapetsera här hemma så här är allt upp och ner i hela huset..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad snyggt o färglatt det blev på träden!! Måste jag kolla..
kerstin

Anna sa...

Träden klär verkligen i stickat!

Pumlans flitiga fingrar sa...

Jag ska köra förbi och kolla utsmyckningen. Tänk att jag inte lyckats komma iväg på ett enda café i år. Det måste bli en ändring till hösten.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger