Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Julklappar/Målning

Gissa om jag blev glad när tomten kom med dessa två böcker. Jag fick kokboken av mina barn och den fina stickboken av min man. Måste skynda att sticka klart min svarta lin kofta/garnet köpte jag i somras på Yll och Tyll när vi var på husvagnssemester. I helgen har jag hunnit sticka en del. Ikväll ska jag försöka sticka andra ärmen framför TV ska nämligen se dokumentären från Bureå klockan 20.00. Igår var vi på bio och såg Änglagård/ det lär nog bli en fyra också.
Man kan inte tro att det är jul för här målas det för fullt. Vår dotters rum
ska fixas till lite vi har nämligen lovat henne sen länge tillbaks men då har annat kommit emellan. Här rollar E vit grundfärg innan jag och L ska tapetsera en fondvägg. Vi har kastat ut den gamla garderoben imorgon ska vi hämta den nya som rymmer betydligt mer.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Skönt att kunna komma igång efter ett par dagars slappande. Idag har jag låst upp vävstugan igen och vävt på mattan som ska vara levererad innan nyår.
Önskar dej en skön vecka mellan jul och nyår.
Kram Birgitta

Pumlans flitiga fingrar sa...

Ojoj, här var det arbete och slit!
Hos oss är det mest slappande, har lyckats masa mig till strykbrädan och stryka de tvättade tygerna i allafall!

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger